GOUDSMIT MAGNETIC SYSTEMS B.V.

GOUDSMIT MAGNETIC SYSTEMS B.V.

Over ons

Goudsmit Magnetics, driven by magnetism since 1959
Goudsmit Magnetics Group is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerpen en vervaardigen van magneten en magneetsystemen voor metaalseparatie, recycling, transport, heffen, grijpen en demagnetiseren in diverse industrie takken. Maar ook magneten en componenten voor o.a. de automotive, aerospace en medische industrie volgens ISO 9001 en ISO/TS 16949 en AS9100c standaards.

Klantgerichte oplossingen
Intensief contact tussen bedrijf, original equipment manufacturer en eindgebruiker, in combinatie met jaren van opgebouwde kennis en hypermoderne engineering, resulteert in functionele klantgerichte oplossingen. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit familiebedrijf miljoenen magneetsystemen geproduceerd, die hun weg gevonden hebben naar alle continenten. Onze klanten bevinden zich onder meer in de volgende industrieën: voedingsmiddelen, pharma, chemie, automotive, bulk, keramisch, kunststof, metaal en recycling.

Engineering, test & kenniscentrum
Ontwikkeling en engineering vinden plaats in het hoofdkantoor in Nederland. Innovatie, kwaliteit –volgens ISO, ISO/TS, EHEDG en VDA 6.3 standaards- evenals klantgerichtheid staan hierbij voorop.
Goudsmit Magnetics heeft beschikking over state-of-the-art meetapparatuur die haar klanten een toegevoegde waarde bieden op gebied van materiaaleigenschappen, -afmeting en gedrag in een bepaalde assemblage. Een eigen demo- en testcentrum biedt opdrachtgevers inzicht in metaalscheiding uit producten evenals feitelijke informatie die zij nodig hebben om garanties af te kunnen geven aan eigen klanten.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top