G.M. Damsteegt BV
G.M. Damsteegt BV

G.M. Damsteegt BV

Over ons

G.M. Damsteegt BV is uitgegroeid tot een speler van formaat als het gaat om de verhuur van materieel. Wij verhuren meer dan 400 machines voor grondverzet, recycling en zuigtechniek. Alles met bedienend vakpersoneel. Voor de afdeling recycling geldt; heeft u een vraagstuk over uw afvalproduct, dan kunnen wij adviseren hoe het te recyclen of te verkleinen, zodat het product netjes afgevoerd kan worden. We verhuren zowel materieel in het bouw- en sloopafval maar ook in de groenrecycling, biomassa of industrieel plastic. Door allerlei materiaal te koppelen, bijvoorbeeld een shovel om alles in een zeef te scheppen en een kraan om het gezeefde product weer in een kieper te laden, is er een groot systeem van te maken, een complete verhuurlijn! Om het product vanuit de recyclingmachine op de juiste locatie te krijgen, wordt veel gebruik gemaakt van de Telestack transportbanden.

Vacatures

monteur recyclingmachines

Wij zoeken monteurs met ervaring en bekend met Grondverzet en / of Recycling machines. G.M. Damsteegt B.V. uit Oud-Alblas zoekt jou ter versterking van ons team afdeling RECYCLING. Machines onderhouden, storingen en reparaties uitvoeren thuis of onderweg. Uitdagend en afwisselend werk.

Vacatureadvertenties bekijken »

machinist wiellader Volvo L90H

Word jij de machinist op de wiellader Volvo L90H. Altijd afwisselend werk in de verhuur, de ene keer werk je in de infrastructuur, de andere keer draai je bij de afdeling recycling. Scheppen, schuiven, laden, lossen alles mogelijk met deze krachtpatser. De serviceafdeling techniek zorgt samen met jou dat je machine gesmeerd blijft lopen. Je werkt met een team jonge, enthousiaste collega’s, waar altijd wat te beleven is.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top