Europress Benelux NV

Over ons

Europress ondersteunt sinds 1977 bedrijven en organisaties in hun omschakeling naar een circulaire economie. Dankzij onze duurzame producten en diensten kunnen klanten hun afvalbeheer optimaliseren en tegelijk het milieu beschermen. Ze verzamelen het afval veilig op de plaats van productie en kunnen hun recyclingpercentage aanzienlijk verhogen.
Als koploper in de technische sector bieden we IOT-oplossingen en digitale diensten voor afvalbeheer aan. We hebben een systeem ontwikkeld waarmee machines het afvalbeheer optimaal kunnen stroomlijnen aan de hand van intelligente ‘SMART’-functies.

Gemarkeerd product

EUROPRESS SMART – RETHINK. CONNECT. COLLECT.

Zou het niet geweldig zijn als u zich alleen op uw corebusiness kon focussen en uw klanten nog beter van dienst kon zijn? Veel bedrijven handelen vaak reactief en verliezen kostbare tijd door gebrek aan informatie. Wilt u ondernemen zonder kopzorgen? Ga dan op een proactieve manier te werk. Europress SMART bestaat uit digitale diensten waarbij wij u de juiste tools aanreiken voor een efficiënt fleet management van afvalpersen en vertikale balenpersen. Aan de hand van geavanceerde systeemcomponenten en -processen is het mogelijk om de SMART-apparaten in een intelligent netwerk te integreren. Door gegevens te koppelen, verzamelen en analyseren krijgt u waardevolle inzichten over uw bedrijfsmiddelen. Op basis van deze inzichten kan u doordachte zakelijke beslissingen nemen. Het Europress SMART Fleet Management-systeem biedt drie afzonderlijke formules: SMART Intro, SMART Insights en SMART Integrated.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top