Europress Benelux NV

Over ons

Europress ondersteunt sinds 1977 bedrijven en organisaties in hun omschakeling naar een circulaire economie. Dankzij onze duurzame producten en diensten kunnen klanten hun afvalbeheer optimaliseren en tegelijk het milieu beschermen. Ze verzamelen het afval veilig op de plaats van productie en kunnen hun recyclingpercentage aanzienlijk verhogen.
Als koploper in de technische sector bieden we IOT-oplossingen en digitale diensten voor afvalbeheer aan. We hebben een systeem ontwikkeld waarmee machines het afvalbeheer optimaal kunnen stroomlijnen aan de hand van intelligente ‘SMART’-functies.

Gemarkeerd product

SERVICE OP AFSTAND – SERVICES VOOR AFVALBEHEER ZONDER KOPZORGEN

SERVICE OP AFSTAND – SERVICES VOOR AFVALBEHEER ZONDER KOPZORGEN

Wij willen dat onze klanten zich geen zorgen moeten maken over hun afvalbeheer. En dat doen we met ons uitgebreide serviceaanbod. Dit aanbod bestaat uit planning, productie, levering, installatie en onderhoud van zelfpersers en balenpersen, maar ook uit trainingen voor gebruikers en Europress SMART digitale diensten. Hierbij staat alles in het teken van een gestroomlijnd fleet management. Europress zorgt voor het onderhoud van zelfpersers en balenpersen, en voor de herstelling van al uw apparaten voor afvalbeheer. Door een regelmatig onderhoud blijven uw apparaten gedurende hun hele levenscyclus goed en veilig werken. Ons internationale servicenetwerk staat garant voor een snelle en flexibele ondersteuning in meerdere landen. Onze Europress Remote Service verhelpt elk probleem in een zo kort mogelijke tijd. Omdat we de apparaatstatus en werkingshistoriek via een verbinding op afstand kunnen bekijken, is het mogelijk om de oorzaak van het probleem te analyseren. Vaak kan het probleem telefonisch worden opgelost. Ook aanpassingen van instellingen en software-updates gebeuren op afstand.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top