DLS – Drive Line Systems

Over ons

DLS is in 1967 opgericht en heeft meer dan 50 jaar ervaring in aandrijflijnoplossingen voor zware voertuigen en machines. We zijn een klant- en servicegeoriënteerde technische organisatie die aandrijflijnproducten en -onderdelen en gespecialiseerde service en onderhoud levert. Daarnaast zijn wij een kennispartner voor onze klanten voor speciale projecten en retrofitoplossingen.
Onze producten en oplossingen zijn te verdelen in drie groepen:

Green mobility
Een gezonde, leefbare en duurzame wereld wordt steeds belangrijker. Onze green mobility oplossingen voor beter omstandigheden voor mens, klimaat en milieu dragen hieraan bij. Deze oplossingen richten zich op het verduurzamen van aandrijfsystemen en zijn geschikt voor zowel nieuwe aandrijfsystemen, van bijvoorbeeld OEMs, als die van bestaande voertuigen en machines (retrofit).

Smart mobility
In onze smart mobility oplossingen maken we gebruik van moderne datacommunicatiesystemen die de voertuiginformatie realtime beschikbaar maken in uw eigen stukje cloud. Zowel informatie over het aandrijfsysteem, als andere voertuiginformatie is hier zichtbaar. Zo heeft u altijd de actuele gegevens van uw voertuig(en) bij de hand, kunt u eenvoudig managementinformatie genereren en op basis hiervan besluiten nemen die uw bedrijfsvoering verbeteren.

Powertrain
DLS is al meer dan 50 jaar uw one-stop shopping partner voor het ontwerpen en leveren van high-performance, efficiënte en hoge kwaliteit aandrijflijnen voor heavy duty voertuigen en machines. Van de motor tot de wielen kunnen wij u advies geven, oplossingen bieden en installeren, onderhouden en indien nodig repareren.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top