CAM attachments

Over ons

CAM attachments® biedt een breed assortiment aan zowel hydraulische als mechanische voorzetapparatuur. Deze producten worden met succes gebruikt in alle belangrijke sectoren van markten zoals landbouw, constructie, industrie, voedings- en drankenindustrie en papierverwerking. De toestellen zijn geschikt voor installatie op allerhande types machines, zoals heftrucks, schrankladers, verreikers en tractorvoorladers.
De CAM attachments® balenklemmen laten je toe om op een efficiënte en veilige manier de meeste in balen verpakte goederen te behandelen, zoals papierafval, gerecycleerde plastic producten, vodden, natuurlijke en synthetische textielvezels.

Gemarkeerd product

Rotating fork clamp 360°

Roterende vorkenklem 360°

Klemmen laten je toe om een waaier aan niet-gepallettiseerde lasten te verwerken. Wij bieden verschillende types klemmen aan om te voldoen aan de specifieke vereisten van uw toepassing. Vorkenklemmen, balenklemmen, toestel- en dozenklemmen, schuimrubberklemmen, hooiklemmen en betonblokklemmen. Klemmen worden vaak gebruikt in sectoren zoals landbouw, bouw, papierverwerking, voedings- en drankenindustrie. Dit voorzetapparaat is geschikt voor verschillende types van machines. Naast heftruckklemmen verkopen we ook klemmen voor verreikers, schrankladers en tractorvoorladers.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top