Breston BV / ARS-Rental

Over ons

Duurzaam & betrouwbaar
Al jaren is Breston een vertrouwd begrip omtrent het transporteren van bulkgoed. Binnen de bulk industrie is het noodzakelijk om onverwachtste stilstand te minimaliseren en de ”total cost of ownership” zo laag mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk dat machines die ingezet worden duurzaam en betrouwbaar zijn. Bij Breston weten we dit te realiseren door hoogstaande onderdelen en vakmanschap te combineren. Onze verkopers en engineers zijn voortdurend in gesprek met klanten om machines continu te optimaliseren, zodat je altijd voorzien bent van de beste machines. We produceren in kleine series, waardoor we flexibel genoeg blijven om constante verbeteringen aan te kunnen brengen in ons proces en in onze machines.

Simply the best.
Met meer dan 80 jaar ervaring bouwt Breston toonaangevende machines voor de bulkindustrie, die sinds jaar en dag als pionier binnen de markt functioneren. We staan bekend om de lange levensduur, optimaal gebruiksgemak, degelijkheid, maatwerk en hoge capaciteit. Eigenschappen waar we trots op zijn!

Jouw partner in iedere situatie
Zoals het hoort, staan de wensen van de klant centraal – en daar luisteren we graag naar! Zo kunnen we bevindingen en ervaringen uit het vak combineren met onze eigen deskundigheid van de machines. Met flexibiliteit en talloze opties zijn we in staat om in iedere situatie het beste product voor de klant te bieden. Of het nou een basismodel hopper of scheepsbelader met diverse opties is, ons doel is om de klant over een lange periode tevreden te houden met zijn aankoop!

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top