BPS Recycling en Bouwstofffen B.V.

Janssen Group

Over ons

BPS Recycling en Bouwstoffen

BPS Recycling en Bouwstoffen is actief in (afval)recycling, (haven) op-en overslag en handel in bouwstoffen. Wij staan in de markt bekend als een partij die meedenkt met haar opdrachtgevers, zorgvuldig omgaat met de acceptatie en het verwerken van grond- en afvalstoffen tot een zo hoogwaardig mogelijk product. Wij garanderen constante kwaliteit en zorgen voor duurzame verwerking.
Groen hart

Met een groen hart zoekt ons goed opgeleid en ervaren team altijd naar marktconforme oplossingen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk afval een tweede leven te geven, bijvoorbeeld door bewerking tot secundaire bouwstof. Zo hoogwaardig mogelijk. Dit zien wij als een continue proces.
Uitgebreide mogelijkheden

We beschikken over een zeer uitgebreide milieuvergunning en kunnen afval accepteren met maar liefst 87 verschillende EURAL-codes. Daarnaast zijn wij gecertificeerd conform BRL 7500, BRL 9335 en ISO 9001. Dagelijks werken we met grond, puin en asfalt. Maar er is veel meer mogelijk. Voor andere specifieke afvalstoffen neemt u gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top