Blue2Green BV

Blue2Green Recycling

Over ons

Via de Blue2Green werkwijze laten we u kennismaken met een unieke vorm van recycling voor infectueus medisch afval. Binnen de zorgsector maken we daarbij onderscheid in drie categorieën, namelijk zorg gericht op mensen, dieren en onderzoek. Blue2Green Recycling B.V. is partner voor de marketing en PR naar ziekenhuizen, zorginstellingen en tandartspraktijken. Maar ook voor dierenartspraktijken en onderzoekslaboratoria, brandwondencentra en overige specialistische centra en research activiteiten.

Onze diensten voor het duurzaam recyclen van medisch afval zijn opgestart door Du-Con Trade B.V. Als operationele partner bedrijft Du-Con Trade de Blue2Green recyclingplatforms en organiseert het bedrijf de handel in grondstoffen. Du-Con Trade B.V. is gespecialiseerd in hoogwaardige recyclingtechnologie en mag zich dankzij de VIHB-registratie bezighouden met Vervoeren, Inzamelen, Handelen en Bemiddelen.

Expertisepartner InnoMax B.V. zorgt voor een uitermate stevige basis als het gaat om advisering. Met jarenlange ervaring en een internationaal netwerk voert InnoMax B.V. adviesdiensten uit als vergunningaanvragen en engineering. Los daarvan richt het adviesbureau zich op maatwerkadviezen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Vacatures

Adviseur Afvalbeheer

Voor de vacature Adviseur Afvalbeheer bij team InnoMax zoeken wij een (young) professional die organisaties kan ondersteunen en adviseren op het gebied van afvalbeheer. Wat jou kenmerkt is duurzaam denken, kennis van afvalwetgeving en milieunormen en je verdiept je graag verduurzamen van afvalbeheer.

Als Adviseur Afvalbeheer help je bij het ontwikkelen en implementeren van strategie en systemen omtrent afvalbeheer. Doel is om de impact van afval op het milieu te verminderen en de naleving van regelgeving te kunnen waarborgen binnen de organisaties die je adviseert.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectengineer Recycling

Voor de vacature Projectengineer Recycling zoeken we een (young) professional voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van recyclingprojecten en -processen. Binnen team InnoMax werk je nauw samen met een klein team. Vanuit jouw rol draag je bij aan technische kant van projecten. Technische oplossingen ontwerpen en implementeren en daarmee richt jij je op het verbeteren van recyclingefficiëntie en duurzaamheid.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectmanager Recycling

Voor de vacature Projectmanager Recycling bij team InnoMax zoeken wij een (young) professional die organisaties helpt bij het plannen, coördineren en uitvoeren van projecten die gericht zijn op het verbeteren van recyclingprocessen en het bevorderen van duurzaam afvalbeheer.

Ben jij iemand die op een natuurlijke manier sturing kan geven aan een team en kun je goed overzicht houden? Dan is dit jouw kans om binnen de inspirerende afval- en recyclingbranche aan de slag te gaan. Op ons kantoor in Velsen-Noord werken we met een klein team van recycling professionals die zich dagelijks bezighouden met spraakmakende projecten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. InnoMax adviseert op specialistisch niveau op projectbasis bij toonaangevende bedrijven.

Solliciteren op de vacature Projectmanager Recycling kan snel en informeel. Email ons een up-to-date CV zodat we alvast een indruk van je krijgen en dan maken we een afspraak.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top