BHS-Sonthofen GmbH

Over ons

Wij zijn leverancier van shredders, brekers en kant-en-klare oplossingen voor een groot aantal toepassingen in de recyclingindustrie. Gespecialiseerd in oplossingen voor bodemas, ASR, AEEA, kunststoffen, batterijrecycling en vele andere gebieden.
=====================================
OVER DE BHS-SONTHOFEN GROEP

BHS-Sonthofen is een eigen concern gespecialiseerd in machine- en installatiebouw met hoofdkantoor in Sonthofen, Duitsland. In overeenstemming met onze missie “Transforming Materials into Value” bieden wij innovatieve procesoplossingen, technologieën en adviesdiensten in de sectoren Procestechnologie, Bouwmaterialenmachines en Recycling & Milieu. Onze experts op het gebied van mechanische en thermische procestechnologie met een focus op filtratie, drogen, mengen, breken en recyclen vormen de basis van ons succes. Ons bedrijf is wereldwijd aanwezig, met 550 medewerkers, vier productiefaciliteiten en tien dochterondernemingen.
——————————————————-
Als wereldwijd actieve systeemleverancier biedt de divisie Recycling & Environment innovatieve procesoplossingen en een uitgebreid assortiment machinetechnologie met moderne besturingsoplossingen voor de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Voor de effectieve behandeling van waardevolle en afvalmaterialen zijn processen voor metaalterugwinning en industrieel afval beschikbaar. Bovendien bieden wij machines voor de recycling van een breed scala aan afvalmaterialen, zoals industrieel, commercieel en huishoudelijk afval, afvalbrandstoffen, banden en biomassa. Uw voordeel: One-stop-oplossingen. Wij bieden ondersteuning tijdens het hele proces, van advies, procesontwikkeling en rentabiliteitsanalyse tot de planning en inbedrijfstelling van kant-en-klare recyclinginstallaties en -processen. Ons portfolio omvat ook een uitgebreide dienst na verkoop.
——————————————————-
Meer informatie op https://www.bhs-sonthofen.com/en/recycling-and-environment.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top