ATM Service BV

Over ons

Over ATM Service

Innovatief. Ambitieus. Gedreven. Wij zijn een jonge organisatie, maar met vele jaren ervaring op het gebied van reststoffen verdichters en met prachtige oplossingen voor hedendaagse afvalproblematiek. Bijvoorbeeld slimme ruimtebesparende containers. Voorzien van een gepatenteerd perssysteem, waardoor transport met tenminste een factor 5 verminderd kan worden! Een uitkomst voor ieder bedrijf instantie die op zoek is naar een reductie in kosten voor het ophalen van afval, en zijn of haar footprint op ecologisch gebied.
Onze visie

Een leefbare omgeving voor iedereen. Minder transport, minder zwerfvuil, en representatieve oplossingen voor afval. Geen stinkende bakken meer voor uw kantoor, geen vervuiling meer in uw parkeergarage en niet langer een afvalruimte vol containers. De oplossing zijn onze verdichters. Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord!
Onze organisatie

Wij zijn opgegroeid in het Amsterdamse. Onze producten zijn ontstaan vanuit de problematiek die ontstond in deze historische binnenstad, waar ruimte beperkt is en eisen aan esthetiek hoog zijn. Ze zijn daar getest en bewezen. Inmiddels kunnen wij ook service in heel het land bieden en zelfs daarbuiten. We bieden 24/7 service met onze eigen service- en montagedienst binnen de Benelux. Naast onze standaardproducten bieden wij ook maatwerk, wilt u maatwerk? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top