Antea Group Nederland

Antea Group Nederland

Over ons

‘Doe wat je belooft, doe het met tomeloze inzet en probeer jezelf altijd te verbeteren’, met deze filosofie richtten broers Jan en Freek Bosma in 1951 ‘Oranjewoud’ op. Het is dankzij deze instelling dat ze met hun ingenieursbureau de basis leggen voor Antea Group: een ingenieurs- en adviesbureau dat al bijna 70 jaar later wereldwijd actief is.

Antea Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Door strategisch denken, multidisciplinaire perspectieven en technische expertise te combineren, kunnen we uitdagingen van klanten meer dan alleen effectief oplossen: we leveren duurzame resultaten voor een betere toekomst.
Met ruim 3.300 werknemers over de hele wereld, bedienen we klanten variërend van fabrikanten en wereldwijde energiebedrijven tot nationale overheden en lokale gemeenten. Antea Group omvat de engineering- en consultancy-activiteiten in Europa (Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Polen), Noord- en Latijns-Amerika (VS, Brazilië) en Azië (India) van Oranjewoud N.V.

Waar ter wereld wij ook werken, je vindt in Antea Group nog altijd het bedrijf dat hoogwaardige kennis combineert met pragmatische oplossingen. Een bureau dat midden in de samenleving staat, de blik op de toekomst gericht. We blijven dé expert in Nederland op het gebied van milieu, bodem, infrastructuur, beheer, veiligheid en ruimtelijke ontwikkeling. Maar we houden ons ook bezig met de vraagstukken waarvoor de wereld van morgen staat: water, energietransitie, smart cities, smart mobility, circulaire economie en sensortechnologie.

In zes decennia hebben we grote en kleine stappen gezet. Wat blijft is dat we nog altijd doen wat we beloven. Met tomeloze inzet én de ambitie om gewoon het beste werk te leveren. ‘Eerst kijken hoe het beter en slimmer kan en daarna een kwestie van gewoon beginnen’. Precies zoals de broers Bosma het zeventig jaar geleden voor ogen hadden.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top