Hikvision zeer tevreden over samenwerking met REMONDIS en De Groot Installatiegroep
Hikvision Europe B.V.

Hikvision zeer tevreden over samenwerking met REMONDIS en De Groot Installatiegroep

Hikvision Europe, leverancier van beveiligingsproducten en –oplossingen, werken samen met De Groot Installatiegroep richting een maatwerkoplossing voor afvalinzamelaar en -verwerker REMONDIS.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij de verwerking van afvalstromen is er kans op broei en dit kan leiden tot brand. Bij afvalinzamelaar en -verwerker REMONDIS Nederland heeft brandpreventie dan ook de hoogste prioriteit. Er wordt voortdurend gekeken naar innovaties op dit gebied. Via De Groot Installatiegroep werd contact gelegd met Hikvision, leverancier van beveiligingsproducten en -oplossingen. Het begin van een mooie samenwerking richting een maatwerkoplossing voor REMONDIS.

“Door de samenwerking tussen experts binnen verschillende disciplines hebben wij een oplossing gerealiseerd, die naadloos aansluit op onze wensen. Ik denk niet dat wij dit met een andere partij in de markt hadden kunnen realiseren”, zegt Manfred Wissing, vestigingsleider REMONDIS Lichtenvoorde. Het bedrijf zocht een beveiligingssysteem dat 24 uur per dag meet wat er met het opgeslagen materiaal gebeurt en ook waarschuwt als er broei ontstaat.

“Ik had hierover contact met Gerard Knipscheer van De Groot Installatiegroep en hij adviseerde ons eens met Hikvision te gaan praten. Dat hebben we gedaan en vervolgens zijn we met alle partijen aan tafel gaan zitten. Inclusief de risicoadviseur van de verzekeraar en iemand van de inspectie.” Knipscheer: “De basis was een UPD dat eerder al was gemaakt, van daaruit hebben we samen gekeken hoe we beschikbare technieken kunnen combineren om aan de wensen van REMONDIS te voldoen..”

Lees meer via: https://www.recyclingmagazine.nl/native/hikvision-zeer-tevreden-over-samenwerking-met-remondis-en-de-groot-installatiegroep/

(Dit artikel is eerder verschenen in Recycling Magazine, tekst door Willem Jan Schapers)

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top