Movexx International B.V.

Over ons

Het is altijd een lastige en ergonomisch onverantwoorde klus. Het verplaatsen van zware winkelwagens, ziekenhuisbedden, transportkarren, industriekarren en rolcontainers. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen met de komst van de Movexx elektrische trekkers. Compacte, uiterst gebruiksvriendelijke elektrotrekkers waarmee rolcontainers en andere rollende transportkarren heel eenvoudig en zonder lichamelijke belasting vervoerd kunnen worden.

Afvalcontainers verplaatsen is een moeizaam proces wanneer ze met de hand worden verplaatst. De gebruiker moet veel fysieke kracht leveren, waardoor hij of zij sneller uitgeput is. Dit is inefficiënt en kost veel tijd.
Wanneer onze elektrotrekkers worden gebruikt hoeft de gebruiker geen kracht te gebruiken en wordt daardoor volledig ontlast. Daarnaast kunnen er meerdere containers achter elkaar geplaatst worden om een trein te vormen. Hierdoor hoeft de werknemer minder vaak heen en weer te lopen. U kunt zich voorstellen dat dit vele malen efficiënter werken is dan handmatig te werk gaan.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top